Deze diashow vereist JavaScript.

Vraagprijs € 325.000,- kosten koper
Bouwjaar omstreeks 1938
Perceeloppervlakte 320 m²
Woonoppervlakte ca. 165 m²
Inhoud woonhuis ca. 588 m³
Overige inpandige ruimte ca. 10 m²
Gebouw gebonden buitenruimte 28 m²
Externe bergruimte 61 m²
Brochure downloaden? klik hier!

In de dorpskern van Ulicoten, gelegen aan een 30 km/u zone, staat deze half-vrijstaande woning met carport, sfeervolle tuin incl. overkapping en meerdere schuurtjes op een perceel van 320 m².

Op de begane grond is een hal, een woonkamer met semi-open keuken, een bijkeuken, een toilet, een slaapkamer met douchevoorziening en een zonnige achtertuin. Naast de 3 slaapkamers is er een badkamer en een bergruimte op de 1e verdieping en is er een semi-vaste trap naar de open zolder op de 2e verdieping.

Is jouw interesse gewekt? Wij nodigen je graag uit voor een bezichtiging.

Wil je meer foto’s zien of zelfs een virtuele tour door deze woning? Klik dan hier!
_____

Begane grond

Via de entree aan de voorzijde van de woning kom je in de hal. Deze is momenteel ingericht als kantoorruimte. Vanuit de hal kun je naar de woonkamer met semi-open keuken.

De sfeervolle woonkamer met balken plafond en houten vloer staat in semi-open verbinding met de keuken. Aan de voorzijde van de woning is een gezellige zithoek gecreëerd. Daarnaast is er een zitje bij de knusse gashaard.  In de woonkamer bevindt zich tevens de toegang tot de trap naar de 1e verdieping.

De keuken is uitgebouwd waardoor extra leefruimte is ontstaan en biedt middels openslaande deuren toegang tot de tuin. De vloer is deels voorzien van een plavuis en deels van een houten vloer. De keuken heeft een hoekopstelling met voldoende kastruimte, een koelkast, een spoelbak, een vaatwasser, een inductiekookplaat, een oven en een natuurstenen werkblad.

In de keuken bevindt zich de toegang tot de kelder. De kelder is ca. 5.10 m x 2.00 m groot.

In de bijkeuken bevinden zich de aansluitingen ten behoeve van de was- en droogapparatuur. De vloer is voorzien van een plavuis die doorloopt vanuit de keuken. In de vaste kast bevindt zich de opstelplaats van de c.v.-combiketel (Nefit, 2016) en de meterkast. Via de bijkeuken is de toiletruimte bereikbaar, deze is voorzien van een hangcloset en fontein.

Tevens kun je via de bijkeuken naar een tussenhal die grenst aan de slaapkamer. Deze is voorzien van vloerbedekking en een vaste kastenwand. Daarnaast heeft de slaapkamer doucheruimte en een wastafel. De slaapkamer heeft openslaande deuren naar de tuin.

1e verdieping

De overloop geeft je toegang tot 2 slaapkamers, een bergruimte en de badkamer. Met een semi-vaste trap kun je naar de 2e verdieping.

De slaapkamer gelegen aan de linker voorzijde van de woning is ca. … x … m groot. De slaapkamer gelegen aan de rechter voorzijde van de woning is ca. … x … m groot..

De geheel betegelde badkamer is voorzien van een wastafelmeubel, een hangcloset, een inloopdouche en een bergkast.

De tussenruimte die toegang biedt tot de slaapkamer aan de achterzijde van de woning kan worden gebruikt als bergruimte. De slaapkamer aan de achterzijde is ca. … x … m groot en is voorzien van een dakkapel.

2e verdieping

Je hebt hier een open ruimte van ca. … m² groot. Als je dat wilt, dan kun je op deze verdieping relatief eenvoudig een extra slaapkamer creëren.

Tuin & bijgebouw

De zonnige achtertuin is gelegen op het zuidwesten en is voorzien van sierbestrating en borders. Er zijn gezellige zitjes gecreëerd. Wat er zeker uitspringt bij deze woning is de overkapping met boomstamtafel waaraan je heerlijk kunt borrelen met familie en vrienden.

In de tuin zijn verschillende schuurtjes aanwezig waardoor er geen gebrek is aan opbergruimte. De ruimte met de schuifpui is voorzien vaneen houten vlondervloer en heeft een douche en wastafel, waardoor deze ruimte volop mogelijkheden biedt.

Naast de woning is een carport gecreëerd zodat er altijd 1 auto op eigen terrein geparkeerd kan worden.

Kenmerken

 • Bouwjaar ca. 1938.
 • Houten kozijnen.
 • Grotendeels dubbel glas.
 • De begane grond vloer is van hout.
 • De verdiepingsvloeren zijn van hout.
 • C.v.-combiketel (Nefit, 2016).
 • Keuken en bijkeuken zijn voorzien van vloerverwarming.
 • Zonnige tuin op het zuidwesten met achterom.
 • Parkeergelegenheid onder de carport en in de directe omgeving van de woning.
 • Aanvaarding in overleg.

Verkoopvoorwaarden:

 • Asbestclausule

Bij woningen die voor 1 juli 1993 gebouwd zijn, bestaat het risico dat er asbesthoudende materialen verwerkt zijn in o.a. (rook)kanalen, dak(beschot), scheidingswanden, gevelpanelen, nabij verwarmings- en warmwatertoestellen en in de vloerbedekking. Het eventuele risico van aanwezigheid van asbesthoudende materialen gaat na een verkoop over op de kopende partij, hetgeen wordt vastgelegd in de koopakte.

 • Ouderdomsclausule

De ouderdomsclausule zal voor deze woning in de koopakte worden opgenomen omdat de onroerende zaak meer dan 81  jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij de nieuwe woningen. Koper kan zich hierdoor niet beroepen op het feit dat deze woning afwijkt van de huidige bouwvoorschriften.

 • Meetinstructie NEN2580

Deze woning is opgemeten conform de Meetinstructie. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte en inhoud. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat je ziet is wat je koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Ulicoten

Ulicoten ligt ten zuidoosten van het enclavedorp Baarle en heeft ongeveer 1.000 inwoners. Het dorp wordt omgeven door mooie bosgebieden zoals Den Rooy. De geborgenheid van een klein dorp, met een multifunctioneel gebouw genaamd ‘De Bremerpoort’ waar o.a. een basisschool en kinderopvang in is gevestigd, maar waar je ook terecht kan bij de geldautomaat, voor dagelijkse boodschappen of een afspraak met de huisarts. Verder heeft Ulicoten (sport-)verenigingen, restaurants en een kledingwinkel in het dorp zelf. Alle overige voorzieningen zijn in de nabije omgeving aanwezig. Brabantse steden zijn dichtbij, maar ook de Zuid-Hollandse stad Rotterdam en de Belgische stad Antwerpen zijn vlot bereikbaar. Naar de steden Tilburg en Breda zijn goede busverbindingen. In Ulicoten vind je rust en ruimte om te wonen met goede voorzieningen en de steden dichtbij. Kortom, het is fijn wonen in Ulicoten!