Deze diashow vereist JavaScript.

VERKOCHT
Bouwjaar Omstreeks 1931
Perceeloppervlakte ca. 400 m²
Inhoud woonhuis 760 m³
Woonoppervlakte ca. 209 m²
Overige inpandige ruimte ca. 12 m²
Gebouw gebonden buitenruimte ca. 33 m²
Brochure? Klik hier!

Verrassend…dat is deze goed onderhouden, uitgebouwde tussenwoning in het centrum van Baarle-Nassau. Op de begane grond is o.a. een hal met meterkast, een woonkamer, kelder, een tussenhal met toiletruimte, een woonkeuken, een bijkeuken, een speelkamer en een zonnige achtertuin van maar liefst 27 meter diep! Naast de 3 slaapkamers en een vaste kast is er een badkamer op de 1e verdieping. Op de 2e verdieping heb je nóg 3 slaapkamers en een tweede badkamer.

Maak jij van dit huis jouw thuis? Of maak jij gebruik van de ‘centrum’ bestemming waarbinnen o.a. detailhandel (bijvoorbeeld een winkel), horeca of een kantoor aan huis ook is toegestaan?

Wil je meer foto’s en plattegronden zien, klik dan hier!

Begane grond

De entree aan de voorzijde van de woning geeft je toegang tot de woning. In de hal heb je de meterkast met 10 groepen en 3 aardlekschakelaars. Vanuit de hal kun je naar de woonkamer.

De sfeervolle woonkamer, gelegen aan de voorzijde van de woning, is maar liefst ca. 29 m² groot en voorzien van een vaste kast. Met een loopdeur kun je vanuit de woonkamer naar de kelder en de tussenhal.

In de tussenhal bevindt zich de toiletruimte met een wandcloset en een fontein en de trapopgang naar de 1e verdieping. Tevens kun je vanuit hier naar de woonkeuken aan de achterzijde van de woning.

De ruime woonkeuken is voorzien van een lichtstraat. Het is niet voor niets één van de favoriete plekken in huis. De keuken heeft een U-vorm met diverse onderkasten, laden, een 6-pits gasfornuis met een oven, een r.v.s. afzuigkap, een magnetron, een koelkast, een vaatwasmachine, een dubbele r.v.s. spoelbak, een close-in boiler (10 liter) en een kunststof werkblad. Vanuit de keuken kun je naar de speelkamer en de bijkeuken.

De speelkamer biedt middels een schuifpui toegang tot de veranda.

In de betegelde bijkeuken bevinden zich de aansluitingen ten behoeve van de was- en droogapparatuur en een uitstortgootsteen. De lichtstraat zorgt ervoor dat je voldoende daglicht hebt. Vanuit de bijkeuken kun je naar de gezamenlijk entree met de buren. Dit is tevens je achterom.

1e verdieping

De ruime overloop biedt toegang tot 3 slaapkamers, een vaste kast, de badkamer en een vaste trapopgang naar de 2e verdieping.

De ouderslaapkamer is aan de voorzijde van de woning gelegen, ca. 3.72 x 4.11 m groot en voorzien van een vaste kast. De twee overige slaapkamers zijn ca. 3.72 x 2.19 m en ca. 3.28 x 2.92 m groot. De laatstgenoemde slaapkamer is voorzien van vaste kasten.

De betegelde badkamer is voorzien van een jacuzzi, een badmeubel met een wastafel, een wandcloset en een designradiator.

2e verdieping

Op deze verdieping heb je een overloop die toegang biedt tot 3 slaapkamers en de tweede badkamer.

De slaapkamer gelegen aan de voorzijde van de woning is voorzien van vaste kasten. Tevens bevindt zich in een van deze kasten de opstelplaats van de c.v.-combiketel (Remeha, 2015). De twee slaapkamers gelegen aan de achterzijde van de woning zijn ca. 2.69 x 3.19 m en ca. 2.69 x 3.04 m groot.

De geheel betegelde badkamer is voorzien van een douche met thermostaatkraan en een badmeubel met wastafel en een dubbele kraan.

Tuin & berging

Deze verrassende achtertuin is gelegen op het zuidwesten en maar liefst 27 meter diep. Er zijn twee terrassen waarvan één overdekt terras, een gazon en borders. Je hebt geen direct inkijk van achterburen, hetgeen de privacy ten goede komt.

Achter in de tuin staat een stenen berging voorzien van elektra. De tuin is te bereiken via de loopdeur in de speelkamer.

Kenmerken

 • Bouwjaar ca. 1931.
 • Kunststof kozijnen, m.u.v. de Velux dakramen en de kozijnen in de berging. Deze zijn van hout.
 • Dubbel glas (grotendeels HR++).
 • De achtergevel op de 1e verdieping is in 2016 geïsoleerd.
 • Dakisolatie.
 • De begane grond vloer is van beton.
 • De verdiepingsvloeren zijn van hout.
 • C.v.-combiketel (Remeha, 2015).
 • De woonkamer is in 2016 gemoderniseerd.
 • De woonkamer, tussenhal en keuken zijn voorzien van een massief eiken vloer.
 • De hal, bijkeuken en speelkamer zijn voorzien van een plavuizen vloer.
 • De slaapkamers zijn voorzien van deels voorzien van vloerbedekking en deels voorzien van een laminaat vloer.
 • De veranda en het keukenraam zijn voorzien van zonnescreens.
 • De woning is gedeeltelijk voorzien van rolluiken.
 • Tuin op het zuidwesten.
 • Scholen, sportvelden en winkels zijn dichtbij.
 • Aanvaarding in overleg.

Baarle-Nassau

Baarle is een enclavedorp dat bestaat uit België en Nederland. Deze twee landen liggen kris kras door elkaar. Er zijn zelfs huizen die deels in België en deels in Nederland staan. Het Belgische Baarle-Hertog en het Nederlandse Baarle-Nassau heeft een hoog voorzieningenniveau met diverse supermarkten, bakkers, kledingwinkels, cafés en restaurants. Ook vind je er diverse sportverenigingen, twee basisscholen en een middelbare school. Brabantse steden zoals Breda, Tilburg en ‘s-Hertogenbosch zijn vlot bereikbaar, maar ook de Belgische steden Turnhout en Antwerpen. Naar de steden Tilburg, Breda en Turnhout zijn goede busverbindingen. Wil je even ontspannen? Dan wandel je naar visvijver ’t Goordonk. Rust en ruimte om te wonen met goede voorzieningen en de steden dichtbij. Kortom, het is fijn wonen in Baarle-Nassau!