Deze diashow vereist JavaScript.

€ 395.000 kosten koper
Bouwjaar omstreeks 1980
Perceeloppervlakte 540 m²
Inhoud woonhuis ca. 688 m³
Woonoppervlakte ca. 170 m²
Overige inpandige ruimte ca. 32 m²
Gebouw gebonden buitenruimte ca. 20 m²
Brochure? Klik hier!

Deze vrijstaande woning is gelegen in een rustige straat, dicht bij alle voorzieningen in Baarle-Nassau en staat op een perceel van maar liefst 540 m². Op de begane grond is o.a. een hal met meterkast, toilet, keuken, woonkamer, bijkeuken, een dubbele garage en een fijne tuin. Naast de 3 slaapkamers, waarvan een met balkon is er een badkamer op de 1e verdieping. Met een vaste trap kun je naar de 2e verdieping. Aan de voorzijde is er een brede oprit voor minimaal twee auto’s op eigen terrein als ook een garage voor twee auto’s.

Winkels, scholen en sportvelden zijn op loopafstand aanwezig. Kortom een woning die zeker de moeite waard is om te komen bekijken!

Wil je meer foto’s en plattegronden zien, klik dan hier!

 

Begane grond

De entree aan de voorzijde van de woning geeft toegang tot de hal. In de hal bevindt zich de meterkast met 9 lichtgroepen en een krachtgroep en twee aardlekbeveiligingen en een hardhouten trap naar de 1e verdieping.  Vanuit de hal kun je naar de keuken en woonkamer.

De woonkamer (ca. 37 m²) is één van de favoriete plekken in de woning. Volop lichtinval door de grote raampartijen en een vrij uitzicht. Er is een schuifpui die toegang geeft naar de tuin. Centraal is er een openhaard. De vloer is afgewerkt met PVC met houtnerf, de wanden zijn in schoon metselwerk en glad pleisterwerk afgewerkt.

De ruime leefkeuken heeft een keukenopstelling langs een wand met voldoende boven- en onderkasten. Het werkblad is van kunststof met een enkele spoelbak, een 4-pits gaskookplaat, een afzuigkap, een losse magnetron en een koelkast. Vanuit de keuken heb je zicht op de achtertuin. Vanuit de keuken kun je naar de woonkamer en de bijkeuken.

In de bijkeuken bevinden zich de aansluitingen ten behoeve van de wasmachine en is er een spoelbak met koud water. Vanuit hier kun je naar de tuin en de garage.

1e Verdieping

De overloop biedt toegang tot 3 slaapkamers en de badkamer. Met een vaste trap kun je naar de 2e verdieping.

De slaapkamer gelegen aan de voorzijde van de woning is ca. 4.83 x 3.93 m groot. De 2 slaapkamers gelegen aan de achterzijde van de woning zijn ca. 3.00 x 3.43 m en ca. 4.41 x 3.40 m groot waarvan de tweede met een balkon en uitzicht op de tuin.

Aan de voorzijde van de woning is de betegelde badkamer (ca. 2.91 x 2.00 m). Er is een ruime inloopdouche, een toilet en twee wastafels.

2e Verdieping

Via de vaste trap ga je naar de 2e verdieping. Hier is een voorzolder, waar de CV-ketel en warmwaterboiler is opgesteld. Het tweede deel wordt nu gebruikt als berging en is eventueel geschikt als 4e slaapkamer.

Tuin & garage

De achtertuin is gelegen op het zuid-oosten en voorzien van bestrating, borders en een gazon. Door de ideale ligging biedt de tuin veel privacy. De tuin is te bereiken via de poort aan de voorkant van de woning een loopdeur in de bijkeuken en via de schuifpui in de woonkamer die op het terras uitkomt.

Aan de voorzijde van de woning is er een dubbele oprit en een voortuin.

De dubbele garage heeft een dubbele schuifdeur en biedt plaats aan twee auto’s. Er blijft dan nog voldoende ruimte over voor de werkbank of het opbergen van overige spullen.

Kenmerken

 • Bouwjaar omstreeks 1980.
 • Rustig gelegen in een doodlopende straat.
 • Vrijstaande woning.
 • Aluminium kozijnen.
 • Alle vloeren zijn van beton.
 • Ruime garage voor twee auto’s.
 • Glasvezel internetaansluiting.
 • Ruime tuin op het zuid-oosten met veel privacy.
 • Een royale oprit voor meerdere auto’s.
 • Scholen, sportvelden en winkels zijn dichtbij.
 • Aanvaarding in overleg.

Verkoopvoorwaarden

 • Asbestclausule

Bij woningen die voor 1 juli 1993 gebouwd zijn, bestaat het risico dat er asbesthoudende materialen verwerkt zijn in o.a. (rook)kanalen, dak(beschot), scheidingswanden, gevelpanelen, nabij verwarmings- en warmwatertoestellen en in de vloerbedekking. Het eventuele risico van aanwezigheid van asbesthoudende materialen gaat na een verkoop over op de kopende partij, hetgeen wordt vastgelegd in de koopakte.

 • Ouderdomsclausule

De ouderdomsclausule zal voor deze woning in de koopakte worden opgenomen omdat de onroerende zaak meer dan 38 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij de nieuwe woningen. Koper kan zich hierdoor niet beroepen op het feit dat deze woning afwijkt van de huidige bouwvoorschriften.

 • Meetinstructie NEN2580

Deze woning is opgemeten conform de Meetinstructie. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte en inhoud. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat je ziet is wat je koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Baarle-Nassau

Baarle is een enclavedorp dat bestaat uit België en Nederland. Deze twee landen liggen kris kras door elkaar. Er zijn zelfs huizen die deels in België en deels in Nederland staan. Het Belgische Baarle-Hertog en het Nederlandse Baarle-Nassau heeft een hoog voorzieningenniveau met diverse supermarkten, bakkers, kledingwinkels, cafés en restaurants. Ook vind je er diverse sportverenigingen, twee basisscholen en een middelbare school. Brabantse steden zoals Breda, Tilburg en ‘s-Hertogenbosch zijn vlot bereikbaar, maar ook de Belgische steden Turnhout en Antwerpen. Naar de steden Tilburg, Breda en Turnhout zijn goede busverbindingen. Wil je even ontspannen? Dan wandel je naar visvijver ’t Goordonk. Rust en ruimte om te wonen met goede voorzieningen en de steden dichtbij. Kortom, het is fijn wonen in Baarle-Nassau!