Deze diashow vereist JavaScript.

€ 385.000 kosten koper
Bouwjaar omstreeks 1989
Perceeloppervlakte 551 m²
Woonoppervlakte ca. 151 m²
Inhoud woonhuis ca. 596 m³
Overige inpandige ruimte ca. 9 m²
Gebouw gebonden buitenruimte 4 m²
Externe bergruimte 39 m²
Brochure downloaden? klik hier!

Aan de Chaamseweg-Hazenberg staat deze ruime 2-1 kapwoning met garage, berging en vrij uitzicht over de landerijen op een perceel van maar liefst 500 m². Door de ligging en situering van de woning is het mogelijk om aan de zijkant van de woning een slaap- en badkamer op de begane grond te realiseren. Hierdoor wordt de woning levensloopbestendig!

Op de begane grond is een hal met meterkast, toilet, woonkamer, keuken, berging/kelder, bijkeuken, garage en een zonnige achtertuin. Naast de 4 ruime slaapkamers is er een badkamer op de 1e verdieping. Daarnaast heb je een grote bergzolder op de 2e verdieping.

Een huis met volop mogelijkheden. Zie jij jezelf hier al wonen?

_____

Begane grond

Via de entree aan de zijkant van de woning kom je in de hal die toegang geeft tot de meterkast (8 groepen en 2 aardlekschakelaars), de betegelde toiletruimte met closet en fontein en de vaste trapopgang naar de 1e verdieping. Vanuit de hal kun je naar de woonkamer.

De ruime, L-vorm woonkamer is maar liefst ca. 41 m² groot en voorzien van een sierschouw met een platte buis kachel. De woonkamer staat in semi-open verbinding met de leefkeuken aan de achterzijde van de woning.

De keuken is voorzien van een rechte keukenopstelling met diverse onder- en bovenkasten, een koelkast, een 1¼ r.v.s. spoelbak, een 4-pits gaskookplaat, een vlakscherm afzuigkap en een kunststof werkblad. Vanuit de keuken zijn de berging/kelder en de bijkeuken bereikbaar.

In de deels betegelde bijkeuken bevindt zich een praktisch keukenblok met een r.v.s. spoelbak en werkblad. Daarnaast bevinden zich in de bijkeuken de aansluitingen ten behoeve van de was- en droogapparatuur en de opstelplaats van de c.v.-combiketel. Met een loopdeur kun je naar de tuin.

1e verdieping

Op deze verdieping heb je een overloop die toegang biedt tot 4 ruime slaapkamers, de badkamer en een bergkast welke middels een schaartrap toegang geeft tot de bergzolder.

De ouderslaapkamer gelegen aan de achterzijde van de woning is ca. 4.95 x  2.89 m groot en voorzien van vaste kasten en een Frans balkon. Tevens is vanuit deze slaapkamer ook de badkamer bereikbaar.  De twee slaapkamers gelegen aan de voorzijde van de woning zijn ca. 3.26 x 3.58 m en ca. 3.86/2.95 x 2.72 m groot. De laatst genoemde slaapkamer is voorzien van een dakkapel. Beide slaapkamers zijn voorzien van bergruimte achter de knieschotten. De vierde slaapkamer is ca. 2.82 x 3.01 m groot.

De betegelde badkamer heeft een lichtkoepel en is voorzien van een douche, een ligbad, een closet en een badmeubel met een dubbele wastafel.

Tuin, garage, berging & oprit

De zonnige achtertuin is voorzien van sierbestrating, diverse terrassen waarvan één terras is voorzien van een natuurlijke overkapping met druiven, borders, hagen en een gazon. De woning staat aan de rand van het dorp met uitkijk over de landerijen. Je geniet hier volop van de rust en de ruimte!

De in spouw opgetrokken garage is ca. 8.52 x 3.47 m groot, voorzien van muur- en dakisolatie en verdeeld in twee compartimenten. De elektrisch bedienbare segmentdeur biedt toegang tot de oprit en met een loopdeur kun je naar de tuin. De bergzolder boven de garage bereik je met een losse ladder.

Achterin de tuin staat een eenvoudige stenen berging.

De oprit biedt parkeergelegenheid aan meerdere auto’s.

Kenmerken

 • Door de ligging en situering van de woning is het mogelijk om aan de zijkant van de woning een slaap- en badkamer op de begane grond te realiseren. Hierdoor wordt de woning levensloopbestendig. Let op; je dient deze plannen dan nog wel zelf te toetsen bij de gemeente.
 • Bouwjaar 1989.
 • Houten kozijnen.
 • Dubbel glas, m.u.v. het toiletraam, garage en berging.
 • De begane grond vloer en de 1e verdiepingsvloer zijn van beton.
 • De 2e verdiepingsvloer is van hout.
 • De begane grond is voorzien van een plavuizen vloer.
 • De slaapkamers zijn voorzien van vloerbedekking.
 • Verwarming en warm water d.m.v. een c.v.-combiketel (Atag, 2016).
 • De woning is voorzien van een glasvezelaansluiting. WAT IS JULLIE INLEG GEWEEST?
 • De woning is aan de achterzijde voorzien van een zonnescherm.
 • Tuin op het zuidoosten.
 • Parkeergelegenheid voor meerdere auto’s op eigen terrein.
 • Aanvaarding in overleg.

Verkoopvoorwaarden:

 • Asbestclausule

Bij woningen die voor 1 juli 1993 gebouwd zijn, bestaat het risico dat er asbesthoudende materialen verwerkt zijn in o.a. (rook)kanalen, dak(beschot), scheidingswanden, gevelpanelen, nabij verwarmings- en warmwatertoestellen en in de vloerbedekking. Het eventuele risico van aanwezigheid van asbesthoudende materialen gaat na een verkoop over op de kopende partij, hetgeen wordt vastgelegd in de koopakte.

 • Meetinstructie NEN2580

Deze woning is opgemeten conform de Meetinstructie. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte en inhoud. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat je ziet is wat je koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Ulicoten

Ulicoten ligt ten zuidoosten van het enclavedorp Baarle en heeft ongeveer 1.000 inwoners. Het dorp wordt omgeven door mooie bosgebieden zoals Den Rooy. De geborgenheid van een klein dorp, met een multifunctioneel gebouw genaamd ‘De Bremerpoort’ waar o.a. een basisschool en kinderopvang in is gevestigd, maar waar je ook terecht kan bij de geldautomaat, voor dagelijkse boodschappen of een afspraak met de huisarts. Verder heeft Ulicoten (sport-)verenigingen, restaurants en een kledingwinkel in het dorp zelf. Alle overige voorzieningen zijn in de nabije dorpen aanwezig. Brabantse steden zijn dichtbij, maar ook de Zuid-Hollandse stad Rotterdam en de Belgische stad Antwerpen zijn vlot bereikbaar. Naar de steden Tilburg en Breda zijn goede busverbindingen. In Ulicoten vind je rust en ruimte om te wonen met goede voorzieningen en de steden dichtbij. Kortom, het is fijn wonen in Ulicoten!