Deze diashow vereist JavaScript.

VERKOCHT
Bouwjaar 1949
Perceeloppervlakte 307 m²
Inhoud woonhuis ca. 376 m³
Woonoppervlakte ca. 92 m²
Overige inpandige ruimte ca. 4 m²
Externe bergruimte ca. 11 m²
Brochure? Klik hier!

Starters opgelet! Deze sfeervol opgeknapte 2-onder-1 kapwoning met diepe tuin staat in het centrum van Baarle-Nassau. Op de begane grond is een hal, meterkast, toilet, woonkamer, keuken, trapkast en een diepe achtertuin met een berging. Naast de 3 slaapkamers is er op de 1e verdieping een een hobbykamer en badkamer. De woning is tevens voorzien van een kelder, wat voor veel opbergruimte zorgt. Zie jij jezelf hier al wonen?

Wil je meer foto’s en plattegronden zien, klik dan hier!

 

Begane grond

Via de entree kom je in de hal met de meterkast, de toiletruimte met een closet en fontein en de trapopgang naar de 1e verdieping. Vanuit de hal kun je zowel naar de woonkamer als naar de keuken.

De gezellig knusse woonkamer heeft ramen aan weerszijden wat zorgt voor veel lichtinval. Vanuit de woonkamer heb je tevens toegang tot de ruime keuken.

De keuken (2016) is aan de achterzijde van de woning gelegen en heeft een rechte opstelling, voorzien van diverse onder- en bovenkasten, een 4-pits gaskookplaat, een r.v.s. afzuigschouw, een vaatwasmachine, een r.v.s. spoelbak en een kunststof werkblad. Daarnaast heeft de keuken nog een keukenmeubel bij het raam. Hierin bevindt zich de koelkast, de oven en extra kastruimte.

De keuken is voorzien van een trapkast en de deur die toegang geeft naar de kelder. De kelder is op stahoogte en biedt veel opslagmogelijkheden. Vanuit de keuken heb je toegang tot de ruime tuin.

In rechter bovenkast van de keuken hangt de c.v. -combiketel (Intergas, 2016). In de keuken bevinden zich ook de aansluitingen voor de was- en droogapparatuur.

1e verdieping

De overloop biedt toegang tot 2 slaapkamers, een hobbyruimte en de badkamer. Ook is er een luik aanwezig die toegang biedt voor opbergruimte boven de 1e verdieping. Vanuit de hobbyruimte is er toegang tot de 3e slaapkamer.

De twee slaapkamers gelegen aan de linker zijde van de woning zijn ca. 3.29 x 3.85 m en ca. 2.59 x 2.90 m groot, waarbij de grootste slaapkamer is voorzien van een vaste kast. De slaapkamer die bereikbaar is vanuit de hobbyruimte is ca. 3.20 x 2.93 m groot.

De praktisch ingerichte badkamer is geheel betegeld en voorzien van een ligbad en een wastafel.

Tuin & berging

De ruime achtertuin met eigen achterom is gelegen op het noordoosten is maar liefst  ca. 24 meter diep. De tuin is voorzien van meerdere terrassen met sierbestrating en grind. Daarnaast is de tuin voorzien van borders en gras.

In de tuin bevindt zich een stenen berging die voorzien van elektra.

Kenmerken

 • Bouwjaar ca. 1949.
 • Aluminium kozijnen m.u.v. de berging, deze heeft houten kozijnen.
 • De woning is voorzien van dubbelglas. De berging heeft enkel glas.
 • De vloeren zijn beton.
 • C.v.-combiketel (Intergas, 2016).
 • De hal, woonkamer, keuken en slaapkamers zijn voorzien van een laminaatvloer.
 • Het toilet en badkamer zijn voorzien van tegels.
 • Diepe tuin op het noordoosten.
 • Parkeergelegenheid in de directe omgeving van de woning.
 • Rustige buurt in het centrum.
 • Scholen en winkels zijn dichtbij.
 • Aanvaarding in overleg.

Verkoopvoorwaarden

Asbestclausule

Bij woningen die voor 1 juli 1993 gebouwd zijn, bestaat het risico dat er asbesthoudende materialen verwerkt zijn in o.a. (rook)kanalen, dak(beschot), scheidingswanden, gevelpanelen, nabij verwarmings- en warmwatertoestellen en in de vloerbedekking. Het eventuele risico van aanwezigheid van asbesthoudende materialen gaat na een verkoop over op de kopende partij, hetgeen wordt vastgelegd in de koopakte.

Ouderdomsclausule

De ouderdomsclausule zal voor deze woning in de koopakte worden opgenomen omdat de onroerende zaak meer dan 69 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij de nieuwe woningen. Koper kan zich hierdoor niet beroepen op het feit dat deze woning afwijkt van de huidige bouwvoorschriften.

Meetinstructie NEN2580

Deze woning is opgemeten conform de Meetinstructie. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte en inhoud. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat je ziet is wat je koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Baarle-Nassau

Baarle is een enclavedorp dat bestaat uit België en Nederland. Deze twee landen liggen kris kras door elkaar. Er zijn zelfs huizen die deels in België en deels in Nederland staan. Het Belgische Baarle-Hertog en het Nederlandse Baarle-Nassau heeft een hoog voorzieningenniveau met diverse supermarkten, bakkers, kledingwinkels, cafés en restaurants. Ook vind je er diverse sportverenigingen, twee basisscholen en een middelbare school. Brabantse steden zoals Breda, Tilburg en ’s Hertogenbosch zijn vlot bereikbaar, maar ook de Belgische steden Turnhout en Antwerpen. Naar de steden Tilburg, Breda en Turnhout zijn goede busverbindingen. Wil je even ontspannen? Dan andel je naar visvijver ’t Goordonk. Rust en ruimte om te wonen met goede voorzieningen en de steden dichtbij. Kortom, het is fijn wonen in Baarle-Nassau!