Deze diashow vereist JavaScript.

€ 222.500 kosten koper
Bouwjaar 1956
Perceeloppervlakte 1.060 m²
Woonoppervlakte ca. 90 m²
Inhoud woning ca. 386 m³
Overige inpandige ruimte ca. 10 m²
Externe bergruimte ca. 51 m²
Download de brochure, klik hier!
Aanvaarding in overleg

Een 2-onder-1 kapwoning in het centrum van Chaam waar de nieuwe eigenaar zijn eigen standaard kan bepalen. De woning dient gerenoveerd te worden. Op de begane grond bevindt zich de hal met meterkast, de woonkamer, keuken, hal achterom, toilet, bijkeuken en badkamer. Op de eerste verdieping is een drietal slaapkamers. Via een vlizotrap is de zolder bereikbaar. Boven de bijkeuken/badkamer is er een bergzolder. De woning heeft een achtertuin op het zuiden gelegen van ca. 70 meter diep. In de tuin staat een garage/berging. Deze is eventueel geschikt te maken voor twee auto’s.

Kortom, een woning die met wat liefde je heerlijke nieuwe thuis kan zijn. Ook is het een geschikte woning voor verhuur.

Wil je meer foto’s zien of zelfs een virtuele tour door deze woning? Klik dan hier!

Begane grond

Via de voordeur kom je in de hal waar de meterkast is (met 4 groepen) en een vaste trap naar de 1e verdieping. Vanuit de hal kom je in de ruime woonkamer. De woonkamer is voorzien van een schoorsteen en een trapkast.

Via de woonkamer kom je in de keuken (ca. 3.40 x 3.35 m). Vanuit de keuken ga je naar het halletje waar de achterdeur is. In dit halletje is tevens het toilet.

Aan de achterzijde is de bijkeuken waar plaats voor de wasmachine en droger. In de bijkeuken bevindt de badkamer.

1e verdieping

Via de vaste trap kom je op de overloop. Hier heb je toegang tot de drie slaapkamers. Via een vlizotrap is de zolder bereikbaar. Slaapkamer 1 (4.80 x 3.16 m) is aan de voorzijde van de woning gelegen en heeft twee inbouwkasten. Slaapkamer 2 (2.82 x 2.35 m) is aan de achterzijde van de woning gelegen. Slaapkamer 3 (2.74 x 2.35 m) is aan de achterzijde van de woning gelegen en heeft een deur die toegang geeft naar het plat dak.

2e verdieping

Via de vlizotrap op de overloop is de zolder/vliering bereikbaar.

Tuin, garage & berging

De oprit (deels recht van overpad) geeft toegang tot de achterdeur en garage/berging. De garage is geschikt voor een auto en kan eventueel geschikt gemaakt worden voor twee auto’s. Bij de woning hoort een zeer diepe achtertuin van ca.70 m welke op het zuiden is gelegen.

Kenmerken

 • Bouwjaar 1956.
 • Ramen voorzijde dubbelglas.
 • Ruimtes voorzijde voorzien van ventilatieboxen
 • Overige ramen enkel glas.
 • C.v.- Intergas G22VR van 2007.
 • Tuin op het zuiden gelegen.
 • Ruime garage/berging.
 • Woning dient gerenoveerd te worden.
 • Aanvaarding in overleg.

Verkoopvoorwaarden

 • Asbestclausule

Bij woningen die voor 1 juli 1993 gebouwd zijn, bestaat het risico dat er asbesthoudende materialen verwerkt zijn in o.a. (rook)kanalen, dak(beschot), scheidingswanden, gevelpanelen, nabij verwarmings- en warmwatertoestellen en in de vloerbedekking. Het eventuele risico van aanwezigheid van asbesthoudende materialen gaat na een verkoop over op de kopende partij, hetgeen wordt vastgelegd in de koopakte.

 • Ouderdomsclausule

De ouderdomsclausule zal voor deze woning in de koopakte worden opgenomen omdat de onroerende zaak meer dan 62 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij de nieuwe woningen. Koper kan zich hierdoor niet beroepen op het feit dat deze woning afwijkt van de huidige bouwvoorschriften.

 • Meetinstructie NEN2580

Deze woning is opgemeten conform de Meetinstructie. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte en inhoud. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat je ziet is wat je koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Chaam

Chaam ligt in de grensstreek tussen Breda en Baarle-Nassau en heeft iets meer dan 4.000 inwoners. Het dorp heeft een ruim winkelaanbod, er zijn verschillende sportverenigingen, een bibliotheek, een Cultureel Centrum en twee basisscholen. Het voortgezet onderwijs vind je op fietsafstand in Baarle-Nassau of Breda. Er zijn ook goede busverbindingen naar Breda en Tilburg. De doorgaande weg van Breda naar Baarle-Nassau brengt je tot rust en biedt ontsluiting naar de A58 en de A16. Wil je even ontspannen? Dan ga je naar de Chaamse bossen, de Strijbeekse Heide of je wandelt over de landgoederen Hondsdonk of Valkenberg. Rust en ruimte om te wonen met goede voorzieningen en de steden dichtbij. Gemeente Alphen-Chaam is een Cittaslow* gemeente. Kortom, het is fijn wonen in Chaam!

* Cittaslow is het internationale keurmerk voor gemeenten die op het gebied van leefomgeving, landschap, streekproducten, gastvrijheid, milieu, infrastructuur, cultuurhistorie en behoud van identiteit tot de top behoren.