Deze diashow vereist JavaScript.

VERKOCHT
Bouwjaar: Omstreeks 1999
Perceeloppervlakte 837 m²
Inhoud woonhuis incl. garage ca. 840 m³
Woonoppervlakte ca. 238 m²
Overige inpandige ruimte ca. 29 m²
Brochure downloaden? Klik hier!

Aan de rand van Chaam staat deze goed onderhouden vrijstaande woning. Het is een huis waarin je gevoel van ruimte hebt. Het huis staat aan de rand van de bebouwde kom en toch op loopafstand van de winkels.

Op de begane grond is een hal met meterkast, toilet, een ruime woonkamer met semi-open woonkeuken, een speel-/werkkamer, een bijkeuken, een inpandige garage, een inpandige berging en een zonnige achtertuin met vrij uitzicht. Naast de vier slaapkamers zijn er een kastenkamer, twee badkamers en een separaat toilet op de 1e verdieping. Met een vaste trap kun je naar de 2e verdieping waar je een werk-/hobbyruimte hebt én een vijfde (slaap)kamer.

Kortom, een fijn gezinshuis.

_

 

Begane grond

Via de entree aan de voorzijde van de woning kom je in de hal die je toegang geeft tot de meterkast. De geheel betegelde toiletruimte met wandcloset en fontein en de trapopgang naar de 1e verdieping. Vanuit de hal kun je naar de woonkamer en de speel-/werkkamer.

De ruime, sfeervolle woonkamer is ca. 47 m² groot en staat in semi-open verbinding met de keuken. De vloer in de woonkamer is afgewerkt met eikenparket in visgraatmotief met een donkere bies langs de muren. De gashaard zorgt ervoor dat de woonkamer een fijne plek is om ’s avonds te zitten. Openslaande tuindeuren geven je uitzicht op en toegang tot de zonnige achtertuin.

De woonkeuken (ca. 4.90 x 3.50 m), gelegen aan de achterzijde van de woning, heeft een hoekopstelling met diverse onder- en bovenkasten, laden, een 6-pits combifornuis/oven (Boretti), een afzuigschouw, een vaatwasmachine, een koelkast, een r.v.s. spoelbak en een granieten werkblad.  Extra bergruimte vind je in de verdiepte trapkast. Vanuit de keuken kun je naar de bijkeuken en de speel-/werkkamer.

De speel-/werkkamer is gelegen aan de voorzijde van de woning en ca. 2.99 x 3.50 m groot. De speel-/werkkamer is eveneens voorzien van eikenparket in visgraatmotief met een donkere bies langs de muren.

In de bijkeuken (ca. 3.60 x 2.00) bevinden zich de aansluitingen ten behoeve van de was- en droogapparatuur en een uitstortgootsteen. Vanuit de bijkeuken kun je naar de inpandige garage en de achtertuin.

1e verdieping

De overloop biedt toegang tot 4 slaapkamers, de badkamer, een separaat toilet, een vaste kast en een kastenkamer.

De slaapkamer gelegen aan de rechterzijde van de woning is maar liefst ca. 26 m² groot en heeft een eigen badkamer. Deze badkamer (ca. 2.58 x 3.40 m) is voorzien van een ligbad, een douche, een badmeubel met een dubbele kraan, een wandcloset en een designradiator.

De andere drie slaapkamers zijn respectievelijk ca. 2.80 x 2.70 m, ca. 3.48 x 5.00 m en ca. 2.98 x 5.00 m groot. De laatstgenoemde slaapkamer is voorzien van een kastenwand met schuifdeuren.

De tweede badkamer is geheel betegeld (ca. 3.38 x 2.70 m incl. toiletruimte) en voorzien van een douche, een wastafel en een designradiator.

De separate toiletruimte is voorzien van een wandcloset.

De kastenkamer biedt tevens toegang tot de 2e verdieping.

2e verdieping

Met een vaste trap kom je op de 2e verdieping. Je hebt hier een werk-/hobbyruimte met een Velux dakraam en een kastenwand. Tevens bevindt zich hier de opstelplaats voor de c.v.-combiketel met warmwater boiler (Nefit Ecomline HR, 1999). Vanuit de werk-/hobbyruimte kun je naar de vijfde (slaap)kamer van circa 17 m² groot met een Velux dakraam.

Tuin

De tuin is rondom de woning gelegen. De achtertuin ligt op het zuiden/zuidwesten en heeft diverse terrassen (deels overdekt), een gazon, borders, hagen, bomen en uitzicht over de landerijen aan de rechterzijde van de woning. Door de ligging en de grootte van de tuin kun je hier volop genieten van de zon en van de privacy. Je hebt geen inkijk van achterburen.

Garage & berging

De inpandige garage is ca. 6.80 m lang, ca. 4.20 m breed en voorzien van elektra, water, openslaande deuren naar de oprit en een loopdeur naar de berging en de bijkeuken. Je kunt in de garage relatief eenvoudig een kantoor-/werkruimte creëren.

De inpandige berging is ca. 3.60 x 1.80 m groot en eveneens voorzien van elektra. Met een loopdeur kun je naar de achtertuin.

Kenmerken

 • De woning is degelijk gebouwd waarbij er gebruik is gemaakt van kwalitatief goede materialen en hoogwaardige isolatie.
 • Bouwjaar 1999.
 • Hardhouten kozijnen.
 • Dubbel glas.
 • C.v.-combiketel met warmwater boiler (Nefit Ecomline HR, 1999).
 • De woonkamer en speel-/werkkamer zijn voorzien van een eiken parket vloer.
 • De hal, toilet beneden, keuken en bijkeuken zijn voorzien van een plavuizen vloer (Belgisch hardsteen).
 • De overloop en de slaapkamers op de 1e verdieping zijn voorzien van een grenen houten vloer.
 • De hal, toiletten, keuken, bijkeuken en badkamers zijn voorzien van vloerverwarming.
 • Meerdere slaapkamers zijn voorzien van een telefoon- en tv-aansluiting.
 • De woning is voorzien van een alarminstallatie met deurcontacten en bewegingsmelders.
 • De woning is aan de achterzijde op de begane grond voorzien van een elektrisch bedienbaar zonnescherm dat je van binnenuit kan bedienen.
 • Er is parkeergelegenheid voor 3 auto’s op eigen terrein.
 • De woning staat aan de rand van het dorp met uitzicht over de landerijen, maar ook nabij alle dagelijkse voorzieningen.
 • Aanvaarding in overleg.

Verkoopvoorwaarden

Meetinstructie NEN2580
Deze woning is opgemeten conform de Meetinstructie. De Meetinstructie is gebaseerd op de
NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te
passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte en inhoud. De
Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld
interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
Uitgangspunt blijft altijd; “wat je ziet is wat je koopt” en de objectinformatie is van lagere
prioriteit.

Chaam

Chaam ligt in een rustige omgeving in de grensstreek tussen Breda en Baarle-Nassau en heeft iets meer dan 4.000 inwoners. Het dorp heeft een ruim winkelaanbod met o.a. een Albert Heijn, Lidl, Kruitvat, twee bakkers en een bloemenwinkel, er zijn verschillende sportverenigingen, een bibliotheek, een Cultureel Centrum en twee basisscholen. Het voortgezet onderwijs vind je op fietsafstand in Baarle-Nassau of Breda. Er zijn ook goede busverbindingen naar Breda en Tilburg. De doorgaande weg van Breda naar Baarle-Nassau biedt binnen 5 auto-minuten ontsluiting naar de A58 en de A16. Wil je even ontspannen? Dan ga je naar de Chaamse bossen, de Strijbeekse Heide of je wandelt over de landgoederen Hondsdonk of Valkenberg. Rust en ruimte om te wonen met goede voorzieningen en de steden dichtbij. Gemeente Alphen-Chaam is een Cittaslow* gemeente. Kortom, het is fijn wonen in Chaam!

* Cittaslow is het internationale keurmerk voor gemeenten die op het gebied van leefomgeving, landschap, streekproducten, gastvrijheid, milieu, infrastructuur, cultuurhistorie en behoud van identiteit tot de top behoren.