Deze diashow vereist JavaScript.

VERKOCHT onder voorbehoud
Bouwjaar 1956
Perceeloppervlakte  204 m²
Inhoud woonhuis  Ca. 519 m³
Woonoppervlakte  Ca. 142 m²
Overige inpandige ruimte Ca. 5 m²
 Gebouw gebonden buitenruimte Ca. 10 m²
Externe bergruimte  Ca. 5 m²
Brochure? Klik hier!

Aan de Bredaseweg in Chaam staat deze leuke halfvrijstaande woning met een ruime tuin met veel privacy.

Op de begane grond is een hal, woonkamer, keuken, toilet, bijkeuken en berging en een achtertuin. Op de eerste verdieping zijn een drietal slaapkamers, een badkamer en een bergkast. Via een vast trap ga je naar de tweede verdieping waar de vierde slaapkamer is. Hier is tevens een zolder met veel bergruimte en staat de CV-ketel opgesteld en de omvormer voor de zonnepanelen.

Zie jij jezelf hier al wonen?

Wil je meer foto’s zien of zelfs een virtuele tour door deze woning? Klik dan hier!

Begane grond

Via de overdekte entree aan de voorzijde van de woning kom je in de hal die toegang geeft tot de woonkamer. In de ruime hal is volop ruimte voor een garderobe.

De ruime woonkamer van ca. 35 m² heeft zowel aan de voor- als achterzijde een grote raampartij zodat er veel licht in de kamer valt. De wanden en het plafond zijn strak gepleisterd. De vloer is van massief houten planken. In de hoek is de meterkast met 5 lichtgroepen en een aardlekschakelaar. In de woonkamer is er ook een trapkast.

De semi-openkeuken (ca. 2.90 x 3.50 m) is voorzien van een rechte (links en rechts) keukenopstelling met diverse onder- en bovenkasten, een 4-pits gaskookplaat, een afzuigkap, een combi magnetron/oven, een koelkast, vriezer, vaatwasser, een porseleinen spoelbak en een werkblad. Vanuit de keuken kun je naar de bijkeuken.

In de bijkeuken is betegeld en hier zijn de aansluitingen voor de wasmachine en droger. Er is ook een wastafel met warm en koud water. Via de bijkeuken ga je naar het toilet. Dit is een zwevend toilet en hier is ook een fonteintje aanwezig.

De vaste trap naar de eerste verdieping is via het portaal in de woonkamer bereikbaar.

1e verdieping

Op deze verdieping heb je een overloop die toegang biedt tot drie slaapkamers, een vaste kast en de badkamer. De twee slaapkamers gelegen aan de voorzijde van de woning zijn ca. 3.25 x 3.45 m en respectievelijk ca. 3.40 x 2.90 m groot. De slaapkamer gelegen aan de achterzijde van de woning is ca. 3.00 x 3.40 m groot. Op de gehele verdieping ligt laminaat.

De badkamer is ca. 3.00 x 3.00 m en is voorzien van een ligbad, een douche, wastafel met spiegel en een toilet. De wanden en vloer zijn betegeld. In de badkamer is er een toegangsdeur naar het balkon achter.

2e verdieping

Via een vaste trap ga je naar de bovenste verdieping. Op de voorzolder is er veel opbergruimte in de knieschotten. Hier zijn onder andere de CV-ketel opgesteld als ook de omvormer van de zonnepanelen. Het tweede deel wordt gebruikt als vierde slaapkamer en heeft een veluxraam. Op de vloer ligt laminaat. Ook hier is er in de knieschotten veel opbergruimte.

Tuin, berging & overkapping

Via de poort aan de zijkant is de achtertuin bereikbaar (recht van overpad) als ook via de achterdeur van de bijkeuken. Een deel van de tuin is betegeld en het overige deel bestaat uit gras. Achter de bijkeuken is een berging van ca. 1.80 x 2.55 m. Achter een de tuin staat een gezellige overkapping met berging met elektra en verlichting. Dit is een heerlijke plek om vanaf het voorjaar tot najaar te genieten.

Kenmerken

 • Bouwjaar 1956.
 • Houten kozijnen, boven draaidelen van aluminium.
 • Groten deels dubbel glas.
 • De begane grond vloer en de 1e verdiepingsvloer zijn van beton.
 • De 2e verdiepingsvloer is van hout.
 • Spouwmuren zijn na geïsoleerd.
 • Dak gesoleerd met glaswol en afgewerkt met gipsplaten.
 • CV- combiketel van 2006/7
 • Zonnepanelen 12 stuks, ca. 3.000 Watt, gehuurd.
 • Scholen, sportvelden en winkels zijn dichtbij.
 • Aanvaarding in overleg.

Chaam

Chaam ligt in de grensstreek tussen Breda en Baarle-Nassau en heeft iets meer dan 4.000 inwoners. Het dorp heeft een ruim winkelaanbod, er zijn verschillende sportverenigingen, een bibliotheek, een Cultureel Centrum en twee basisscholen. Het voortgezet onderwijs vind je op fietsafstand in Baarle-Nassau of Breda. Er zijn ook goede busverbindingen naar Breda en Tilburg. De doorgaande weg van Breda naar Baarle-Nassau brengt je tot rust en biedt ontsluiting naar de A58 en de A16. Wil je even ontspannen? Dan ga je naar de Chaamse bossen, de Strijbeekse Heide of je wandelt over de landgoederen Hondsdonk of Valkenberg. Rust en ruimte om te wonen met goede voorzieningen en de steden dichtbij. Gemeente Alphen-Chaam is een Cittaslow* gemeente. Kortom, het is fijn wonen in Chaam!

* Cittaslow is het internationale keurmerk voor gemeenten die op het gebied van leefomgeving, landschap, streekproducten, gastvrijheid, milieu, infrastructuur, cultuurhistorie en behoud van identiteit tot de top behoren.