Deze diashow vereist JavaScript.

VERKOCHT
Bouwjaar 1956
Perceeloppervlakte 136 m² (moet nog ingemeten worden)
Woonoppervlakte ca. 91 m²
Inhoud woning ca. 392 m³
Overige inpandige ruimte ca. 10 m²

Een 2-onder-1 kapwoning in het centrum van Chaam waar de nieuwe eigenaar zijn eigen standaard kan bepalen. De woning dient gerenoveerd te worden. Op de begane grond bevindt zich de hal met meterkast, de woonkamer, keuken, kelderkast, bijkeuken, toilet en badkamer. Op de eerste verdieping is een drietal slaapkamers en op de overloop zijn twee inbouwkasten. Via een luik op de overloop is de zolder te bereiken. Boven de bijkeuken/badkamer is er een bergzolder. De achtertuin is op het zuiden gelegen.

Kortom, een woning die met wat liefde je heerlijke nieuwe thuis kan zijn. Ook is het een geschikte woning voor verhuur.

Deze woning is ook in combinatie met Bredaseweg 7 Chaam te koop.

Wil je meer foto’s zien of zelfs een virtuele tour door deze woning? Klik dan hier!

Begane grond

Via de voordeur kom je in de hal waar de meterkast is (met 2 groepen) en een vaste trap naar de 1e verdieping. Vanuit de hal kom je in de woonkamer. De verdeling van de voor- en achterkamer van vroeger is nog zichtbaar, maar het is nu een ruime kamer. Er zijn ook nog een tweetal schoorsteenmantels aanwezig. Op de vloer ligt laminaat.

Via de woonkamer kom je in de keuken (ca. 3.40 x 3.25 m). Hier is een ruime kelderkast. Vanuit de keuken ga je naar de bijkeuken en is ook de achterdeur naar de binnenplaats/tuin.

In de bijkeuken is er plaats voor de wasmachine en droger. In de bijkeuken bevindt zich het toilet als ook de badkamer.

1e verdieping

Via de vaste trap kom je op de overloop. Hier heb je toegang tot de drie slaapkamers, een tweetal bergkasten. Via een luik op de overloop is de zolder bereikbaar. Slaapkamer 1 (2.86 x 3.45 m) is aan de voorzijde van de woning gelegen. Slaapkamer 2 (2.86 x 3.50 m) is aan de achterzijde van de woning gelegen. Slaapkamer 3 (1.94 x 2.95 m) is aan de achterzijde van de woning gelegen en heeft een deur die toegang geeft naar het plat dak.

2e verdieping

Via een luik op de overloop is de zolder/vliering bereikbaar.

Tuin

Via een poort aan de zijkant van de woning is de achterplaats/tuin bereikbaar. De tuin is op het zuiden gelegen.

Kenmerken

 • Bouwjaar 1956.
 • Ramen voorzijde dubbelglas.
 • Ruimtes voorzijde voorzien van ventilatieboxen
 • Overige ramen enkelglas.
 • C.v.-combiketel.
 • Tuin op het zuiden gelegen.
 • Woning dient gerenoveerd te worden.
 • Aanvaarding in overleg.

Verkoopvoorwaarden

 • Asbestclausule

Bij woningen die voor 1 juli 1993 gebouwd zijn, bestaat het risico dat er asbesthoudende materialen verwerkt zijn in o.a. (rook)kanalen, dak(beschot), scheidingswanden, gevelpanelen, nabij verwarmings- en warmwatertoestellen en in de vloerbedekking. Het eventuele risico van aanwezigheid van asbesthoudende materialen gaat na een verkoop over op de kopende partij, hetgeen wordt vastgelegd in de koopakte.

 • Ouderdomsclausule

De ouderdomsclausule zal voor deze woning in de koopakte worden opgenomen omdat de onroerende zaak meer dan 62 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij de nieuwe woningen. Koper kan zich hierdoor niet beroepen op het feit dat deze woning afwijkt van de huidige bouwvoorschriften.

 • Meetinstructie NEN2580

Deze woning is opgemeten conform de Meetinstructie. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte en inhoud. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat je ziet is wat je koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Chaam

Chaam ligt in de grensstreek tussen Breda en Baarle-Nassau en heeft iets meer dan 4.000 inwoners. Het dorp heeft een ruim winkelaanbod, er zijn verschillende sportverenigingen, een bibliotheek, een Cultureel Centrum en twee basisscholen. Het voortgezet onderwijs vind je op fietsafstand in Baarle-Nassau of Breda. Er zijn ook goede busverbindingen naar Breda en Tilburg. De doorgaande weg van Breda naar Baarle-Nassau brengt je tot rust en biedt ontsluiting naar de A58 en de A16. Wil je even ontspannen? Dan ga je naar de Chaamse bossen, de Strijbeekse Heide of je wandelt over de landgoederen Hondsdonk of Valkenberg. Rust en ruimte om te wonen met goede voorzieningen en de steden dichtbij. Gemeente Alphen-Chaam is een Cittaslow* gemeente. Kortom, het is fijn wonen in Chaam!

* Cittaslow is het internationale keurmerk voor gemeenten die op het gebied van leefomgeving, landschap, streekproducten, gastvrijheid, milieu, infrastructuur, cultuurhistorie en behoud van identiteit tot de top behoren.