Deze diashow vereist JavaScript.

€ 289.000 kosten koper
Bouwjaar 1967
Perceeloppervlakte 321 m²
Inhoud woonhuis Ca. 521 m³
Woonoppervlakte Ca. 108 m²
Overige inpandige ruimte Ca. 34 m²
Brochure downloaden? Klik volgt zsm

 

In de Beekstraat in Chaam staat deze uitgebouwde 2-onder-1 kapwoning met 3 ruime slaapkamers, een complete badkamer en een garage/berging. Op de begane grond is een hal met meterkast, toilet, woonkamer, open keuken, bijkeuken en een zonnige achtertuin. Naast de 3 slaapkamers is er een badkamer op de 1e verdieping. Met een vlizo trap kun je naar de 2e verdieping waar je een bergzolder hebt.

Ben jij op zoek naar ruimte? Dan is deze woning zeker iets voor jou!

Wil je meer foto’s zien of zelfs een virtuele tour door deze woning? Klik dan volgt zsm
 __

Begane grond

De entree van de woning brengt je in de hal die je toegang geeft tot de meterkast (11 groepen, 3 aardlekschakelaars en een hoofdschakelaar), de betegelde toiletruimte met closet en fontein en de trapopgang naar de 1e verdieping. Vanuit de hal kun je naar de keuken.

De moderne open keuken heeft een hoekopstelling met diverse onder- en bovenkasten, een 6-pits Boretti gasfornuis met dubbele oven, een afzuigkap, een vaatwasmachine, een r.v.s spoelbak, een koelkast, een magnetron en een composiet werkblad. Tevens is de keuken voorzien van een werkeiland met bar voorzien van kastruimte en een composiet werkblad. Extra bergruimte vind je in de verdiepte trapkast. Vanuit de keuken kun je met een loopdeur naar de bijkeuken.

De uitgebouwde woonkamer is ca. 36 m² groot. De houtkachel zorgt ervoor dat de woonkamer een heerlijke plek is om ’s avonds te zitten. De schuifpui zorgt voor een fijn tuincontact. Op mooie, zonnige dagen loop je zo vanuit je woonkamer de tuin in.

De bijkeuken (ca. 2.40 x 2.10 m) biedt plaats aan de wasmachine en droger. Met een loopdeur kun je naar de achtertuin en de oprit.

1e verdieping

De overloop met een vaste kast geeft je toegang tot 3 slaapkamers en de badkamer. Met een vlizotrap kun je naar de 2e verdieping. De slaapkamer gelegen aan de voorzijde van de woning is ca. 2.35 x 3.92 m groot. De 2 slaapkamers gelegen aan de achterzijde van de woning zijn ca. 3.06 x 3.88 m en ca. 3.01  x 2.95 m groot. De eerst genoemde slaapkamer is voorzien van een vaste kast.

De betegelde badkamer (ca. 2.31 x 2.95 m) is voorzien van een ligbad met thermostaatkraan, een douchecabine met een hand-/regendouche met thermostaatkraan, een wandcloset, een wastafel en een designradiator.

2e verdieping

Op deze bergzolder – voorzien van een dakvenster – bevindt zich de opstelplaats van de c.v.-combiketel (Agpo, 2002). Als je een vaste trap plaatst en bijvoorbeeld een dakkapel/nokverhoging, dan kun je op deze verdieping een slaapkamer creëren.

Tuin, garage/berging

De zonnige achtertuin is gelegen op het zuidoosten. Er zijn twee terrassen, waarvan één overdekt terras, een gazon, borders en bomen. Het overdekte terras achter in de tuin is een heerlijke plek om tot rust te komen. Door de grootte en de ligging van de tuin kun je hier altijd genieten van zon én schaduw.

De garage/berging is 10.04 m lang en 2.70 m breed, voorzien van elektra, een elektrisch bedienbare rolpoort en twee loopdeuren.

Kenmerken

 • Bouwjaar ca. 1967
 • Houten kozijnen, m.u.v. het raam in de keuken. Dit wordt vervangen door een kunststof kozijn.
 • Dubbel glas, m.u.v. de voordeur. Deze is voorzien van enkel glas.
 • De begane grond vloer en de 1e verdiepingsvloer zijn van beton.
 • De 2e verdiepingsvloer is van hout.
 • C.v.-combiketel (Agpo, 2002).
 • De hal en bijkeuken zijn voorzien van een plavuizen vloer.
 • De woonkamer en keuken zijn voorzien van een laminaat vloer.
 • De slaapkamers zijn deels voorzien van een laminaat vloer een deels van een vinyl vloer.
 • De woning is op de begane grond deels en op de 1e verdieping volledig voorzien van elektrisch bedienbare rolluiken.
 • Zonnige tuin op het zuidoosten.
 • Er is voldoende parkeergelegenheid in de direct omgeving van de woning.
 • De woning ligt op loopafstand van alle dagelijkse voorzieningen en sportvelden.
 • Aanvaarding in overleg.

Chaam

Chaam ligt in de grensstreek tussen Breda en Baarle-Nassau en heeft iets meer dan 4.000 inwoners. Het dorp heeft een ruim winkelaanbod, er zijn verschillende sportverenigingen, een bibliotheek, een Cultureel Centrum en twee basisscholen. Het voortgezet onderwijs vind je op fietsafstand in Baarle-Nassau of Breda. Er zijn ook goede busverbindingen naar Breda en Tilburg. De doorgaande weg van Breda naar Baarle-Nassau brengt je tot rust en biedt ontsluiting naar de A58 en de A16. Wil je even ontspannen? Dan ga je naar de Chaamse bossen, de Strijbeekse Heide of je wandelt over de landgoederen Hondsdonk of Valkenberg. Rust en ruimte om te wonen met goede voorzieningen en de steden dichtbij. Gemeente Alphen-Chaam is een Cittaslow* gemeente. Kortom, het is fijn wonen in Chaam!

* Cittaslow is het internationale keurmerk voor gemeenten die op het gebied van leefomgeving, landschap, streekproducten, gastvrijheid, milieu, infrastructuur, cultuurhistorie en behoud van identiteit tot de top behoren.

Verkoopvoorwaarden

 • Asbestclausule

Bij woningen die voor 1 juli 1993 gebouwd zijn, bestaat het risico dat er asbesthoudende materialen verwerkt zijn in o.a. (rook)kanalen, dak(beschot), scheidingswanden, gevelpanelen, nabij verwarmings- en warmwatertoestellen en in de vloerbedekking. Het eventuele risico van aanwezigheid van asbesthoudende materialen gaat na een verkoop over op de kopende partij, hetgeen wordt vastgelegd in de koopakte.

 • Ouderdomsclausule

De ouderdomsclausule zal voor deze woning in de koopakte worden opgenomen omdat de onroerende zaak meer dan 52 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij de nieuwe woningen. Koper kan zich hierdoor niet beroepen op het feit dat deze woning afwijkt van de huidige bouwvoorschriften.

 • Meetinstructie NEN2580

Deze woning is opgemeten conform de Meetinstructie. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte en inhoud. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat je ziet is wat je koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.