Deze diashow vereist JavaScript.

VERKOCHT
Bouwjaar 1970
Perceeloppervlakte 290 m²
Inhoud woonhuis ca. 456 m³
Woonoppervlakte ca. 127 m²
Externe bergruimte ca. 37 m²
Brochure downloaden? Klik hier!

Aan de Beckershagen in Chaam, met vrij uitzicht aan de voorzijde staat deze sfeervolle, uitgebouwde 2-onder-1 kapwoning met garage en hobby-/speelruimte. De woning zal je bij binnenkomst direct verrassen. Op de begane grond is een hal met meterkast, toilet, ruime woonkamer, semi-open keuken en een zonnige achtertuin. Naast de 3 slaapkamers is er op de 1e verdieping een badkamer. Met een vaste trap kun je naar de 2e verdieping waar je een voorzolder hebt en een was-/bergruimte.

Zie jij jezelf hier al wonen?

Wil je meer foto’s zien of zelfs een virtuele tour door deze woning? Klik dan hier!
 __

Begane grond

Via de entree aan de voorzijde van de woning kom je in de hal die je toegang geeft tot de toiletruimte met wandcloset en fontein, de trapkast en de trapopgang naar de 1e verdieping. In de hal vind je tevens de meterkast met 7 groepen en 2 aardlekschakelaars. Vanuit de hal kom je in de keuken die in semi-open verbinding staat met de woonkamer.

De sfeervolle, uitgebouwde woonkamer is maar liefst ca. 45 m² groot en voorzien van een massief houten vloer. De houthaard zorgt ervoor dat de woonkamer een heerlijke plek is om ’s avonds te zitten. Daarnaast is de woonkamer voorzien van een vaste kast met een bureau. De dubbele schuifpui én een loopdeur geven je toegang tot de tuin.

De keuken heeft een hoekopstelling met diverse lades, een spoelbak, een vaatwasmachine, een combi oven/magnetron (2017), een koel-/vriescombinatie en een composiet werkblad. Daarnaast is de keuken voorzien van een kookeiland met een bar, lades, een 5-pits gaskookplaat, een r.v.s. afzuigkap en een composiet werkblad.

1e verdieping

De overloop geeft je toegang tot 3 slaapkamers, de badkamer en de afgesloten trapopgang naar de 2e verdieping.

De slaapkamer gelegen aan de voorzijde van de woning is ca. 2.43 x 3.85 m groot. De 2 slaapkamers gelegen aan de achterzijde van de woning zijn ca. 3.39 x 2.79 m en ca. 3.39 x 3.85 m groot. De laatst genoemde slaapkamer is voorzien van een vaste kast.

De betegelde badkamer (ca. 2.43 x 2.79 m) is voorzien van een ligbad, een douchecabine met een hand- en regendouche, toilet en een wastafel.

2e verdieping

Met een vaste trap kom je op de 2e verdieping. Je hebt hier een voorzolder voorzien van een dakkapel en bergruimte achter de knieschotten. Vanuit hier kun je naar de was-/bergruimte.

De was-/bergruimte is eveneens voorzien van een dakkapel. Hier bevinden zich de aansluitingen ten behoeve van de was- en droogapparatuur en de opstelplaats van de c.v.-combiketel (Atag, 2009).

Tuin, garage & hobby-/speelruimte

De zonnige achtertuin is gelegen op het noordoosten en is maar liefst 15 meter diep. De tuin is voorzien van sierbestrating, een veranda, diverse borders en een gazon. Je hebt geen directe inkijk van achterburen. Dit zorgt voor extra privacy. Vanuit de tuin kun je via een loopdeur naar de garage en naar de hobby-/speelruimte. Met een poort kun je naar de oprit.

De garage is ca. 6.72 m lang en ca. 3.01 m breed, voorzien van elektra, een dubbele openslaande houten deur naar de oprit en een loopdeur naar de tuin.

De hobby-/speelruimte (ca. 6.38 x 2.69 m) is achter de garage gelegen en voorzien van elektra, een elektrische verwarming en een loopdeur naar de tuin. Je zou hier bijvoorbeeld ook een beroep- of bedrijf aan huis kunnen vestigen.

Kenmerken

 • Bouwjaar 1970.
 • Houten kozijnen met dubbele beglazing (m.u.v. de ramen in de voordeur en het toilet op de begane grond. Dit is enkel glas).
 • De begane grond vloer en de 1e verdiepingsvloer zijn van beton.
 • De 2e verdiepingsvloer is van hout.
 • C.v.-combiketel (Atag, 2009).
 • De woning is op de begane grond uitgebouwd waardoor er extra leefruimte is ontstaan. Daarnaast heb je op de 2e verdieping een dakkapel.
 • De hal en de woonkamer zijn voorzien van een massief houten vloer.
 • De keuken is voorzien van een plavuizen vloer.
 • De slaapkamers zijn deels voorzien van een laminaat vloer en deels van vloerbedekking.
 • De begane grond is voorzien van glad gestucte wanden.
 • De woonkamer is aan de voorzijde voorzien van een elektrisch bedienbaar rolluik.
 • Zonnige tuin op het noordoosten.
 • De woning ligt in een rustige en kindvriendelijke buurt, nabij alle dagelijkse voorzieningen en sportvelden, maar ook nabij het buitengebied. Je loopt vanaf de woning zo de natuur in.
 • Aanvaarding in overleg.

Verkoopvoorwaarden

 • Asbestclausule

Bij woningen die voor 1 juli 1993 gebouwd zijn, bestaat het risico dat er asbesthoudende materialen verwerkt zijn in o.a. (rook)kanalen, dak(beschot), scheidingswanden, gevelpanelen, nabij verwarmings- en warmwatertoestellen en in de vloerbedekking. Het eventuele risico van aanwezigheid van asbesthoudende materialen gaat na een verkoop over op de kopende partij, hetgeen wordt vastgelegd in de koopakte.

 • Ouderdomsclausule

De ouderdomsclausule zal voor deze woning in de koopakte worden opgenomen omdat de onroerende zaak meer dan 47 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij de nieuwe woningen. Koper kan zich hierdoor niet beroepen op het feit dat deze woning afwijkt van de huidige bouwvoorschriften.

 • Meetinstructie NEN2580

Deze woning is opgemeten conform de Meetinstructie. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte en inhoud. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat je ziet is wat je koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Chaam

Chaam ligt in de grensstreek tussen Breda en Baarle-Nassau en heeft iets meer dan 4.000 inwoners. Het dorp heeft een ruim winkelaanbod, er zijn verschillende sportverenigingen, een bibliotheek, een Cultureel Centrum en twee basisscholen. Het voortgezet onderwijs vind je op fietsafstand in Baarle-Nassau of Breda. Er zijn ook goede busverbindingen naar Breda en Tilburg. De doorgaande weg van Breda naar Baarle-Nassau brengt je tot rust en biedt ontsluiting naar de A58 en de A16. Wil je even ontspannen? Dan ga je naar de Chaamse bossen, de Strijbeekse Heide of je wandelt over de landgoederen Hondsdonk of Valkenberg. Rust en ruimte om te wonen met goede voorzieningen en de steden dichtbij. Gemeente Alphen-Chaam is een Cittaslow* gemeente. Kortom, het is fijn wonen in Chaam!

* Cittaslow is het internationale keurmerk voor gemeenten die op het gebied van leefomgeving, landschap, streekproducten, gastvrijheid, milieu, infrastructuur, cultuurhistorie en behoud van identiteit tot de top behoren.