Deze diashow vereist JavaScript.

VERKOCHT
Bouwjaar 1973
Perceeloppervlakte 1.115 m²
Inhoud woonhuis ca. 577 m³
Woonoppervlakte ca. 152 m²
Externe bergruimte ca. 127 m²
Gebouw gebonden buitenruimte ca. 2 m²

Aan de rand van Chaam met een prachtig uitzicht over de weilanden en het natuurgebied rond de Roode Beek en nabij alle voorzieningen staat deze vrijstaande woning met grote schuur op een perceel van 1.115 m².

Op de begane grond is een hal met meterkast, slaapkamer, badkamer, een woonkeuken, een bijkeuken, toilet en een woonkamer. Op de eerste verdieping zijn er naast de drie slaapkamers, een toilet met wastafel en een ruime bergruimte. Naast de woning staat een grote schuur van ruim 120 m².

Wil je meer foto’s zien of zelfs een virtuele tour door deze woning? Klik dan hier!
 __

Begane grond

Via de entree aan de voorkant van de woning kom je in de hal die je toegang geeft tot de meterkast (6 groepen, 1 krachtgroep tbv schuur en 1 aardlekschakelaar) en de vaste trap naar de 1e verdieping.. Vanuit de hal kom je in de keuken, woonkamer, slaapkamer en badkamer. De benedenverdieping is nagenoeg geheel voorzien van bruine vloertegels.

De woonkeuken (3.57 x 3.51 m) is gelegen aan de achterzijde van de woning. Je hebt vanuit hier een prachtig uitzicht naar de tuin. Het betreft een ruime leefkeuken met een keuken in hoekopstelling en de volgende apparatuur; dubbele RVS spoelbak, losse 4-pits gaskookplaat/oven, afzuigkap en koelkast. In de keuken is ook een ruime provisiekast. Vanuit de keuken loop je naar de bijkeuken, woonkamer en hal.

De woonkamer (7.57 x 3.80 m) heeft grote ramen naar zowel de voor- als achterkant.  De openhaard staat centraal en geeft in de winter een comfortabele warmte. Het plafond heeft schrootjes welke wit zijn geschilderd. De wanden zijn afgewerkt met spachtelputz stucwerk.

In de bijkeuken (ca. 3.51 x 2.74 m, incl. kast en toiletruimte) bevinden zich de aansluitingen voor de wasmachine en droger. Hier is ook het toilet met fonteintje als een bergkast.

Beneden is er een ruime slaapkamer (3.84 x 3.79 m). Deze ligt aan de voorzijde van de woning.

Via de hal is de badkamer (2.74 x 1.73 m) beneden te bereiken. Deze heeft een ligbad en wastafel.

1e verdieping

Via de vaste trap in de hal ga je naar de 1e verdieping. De overloop geeft toegang naar de drie ruime  slaapkamers, een bergruimte en een toilet met wastafel.

De 2e slaapkamer heeft een afmeting van ca. 3.79 x 4.13 m. Deze slaapkamer heeft aan beide zijden ruime opbergkasten in de hoge knieschotten van het dak. Tevens is er een balkon aanwezig.

De 3e slaapkamer heeft een afmeting van ca. 3.57 x 3.51 m. Vanuit de dakkapel aan de achterzijde heb je een weids uitzicht naar de achtertuin.

De 4e slaapkamer heeft een afmeting van ca. 3.68 x 2.74 m. Hier is een ruime bergkast aanwezig als ook de berging waar de CV-installatie en boiler zijn gemonteerd.

Vanuit de overloop ga je naar het toilet met wastafel.

Aan de voorzijde van de woning is een ruime berging met inbouwkasten.

Schuur, garage & tuin

Bij de woning staat een grote schuur (afmetingen ca. 15.75 x 8.04 m). De asbestgolfplaten zijn in 2012 vervangen. De schuur is voorzien van een krachtgroep, water en is aangesloten op het riool. Hier is ook de pompinstallatie van de beregening van de tuin. Het dak is geïsoleerd en de schuur is opgebouwd uit cellenbetonblokken. De dubbele deuren maken de schuur geschikt voor het binnen parkeren van meerdere auto’s.

Rond de woning ligt een ruime tuin. Aan de voorzijde is er een oprit welke plaats biedt aan meerdere auto’s. Via de poort kom je achter de woning. De achtertuin is op het westen gericht en kijkt uit over de achtergelegen weilanden.

Kenmerken

 • Gebouwd in 1973.
 • Bestemming wonen.
 • Hard houten kozijnen.
 • Dubbel glas.
 • Ramen beneden voorzien van rolluiken.
 • De begane grond vloer is van beton.
 • De benedenverdieping (woonkamer, keuken en hal) is voorzien van vloerverwarming in combinatie met radiatoren.
 • De verdiepingsvloeren zijn van beton.
 • Slaapkamer met badkamer beneden.
 • Mogelijkheden van bedrijf aan huis.
 • Veel mogelijkheden voor hobby’s.
 • Beregeningsinstallatie vanuit eigen bron.
 • Er is parkeergelegenheid voor meerdere auto’s op eigen terrein.
 • De woning ligt aan de rand van de dorpskern, nabij alle dagelijkse voorzieningen én het buitengebied. Je loopt vanaf de woning zo de natuur in.
 • Glasvezelaansluiting (contract ter overname).
 • Aanvaarding in overleg

Verkoopvoorwaarden

 • Asbestclausule

Bij woningen die voor 1 juli 1993 gebouwd zijn, bestaat het risico dat er asbesthoudende materialen verwerkt zijn in o.a. (rook)kanalen, dak(beschot), scheidingswanden, gevelpanelen, nabij verwarmings- en warmwatertoestellen en in de vloerbedekking. Het eventuele risico van aanwezigheid van asbesthoudende materialen gaat na een verkoop over op de kopende partij, hetgeen wordt vastgelegd in de koopakte.

 • Ouderdomsclausule

De ouderdomsclausule zal voor deze woning in de koopakte worden opgenomen omdat de onroerende zaak meer dan 45 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij de nieuwe woningen. Koper kan zich hierdoor niet beroepen op het feit dat deze woning afwijkt van de huidige bouwvoorschriften.

 • Eigenaar geen bewoner geweest

De verkoper heeft de afgelopen maanden niet in de woning gewoond en kan derhalve de kopende partij niet informeren over eigenschappen van c.q. gebreken aan de woning, waarvan hij op de hoogte zou zijn geweest, indien hij deze woning wel zelf feitelijk had gebruikt en zal met deze reden dus ook opgenomen worden in de koopakte.

 • Meetinstructie NEN2580

Deze woning is opgemeten conform de Meetinstructie. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte en inhoud. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat je ziet is wat je koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Chaam

Chaam ligt in de grensstreek tussen Breda en Baarle-Nassau en heeft iets meer dan 4.000 inwoners. Het dorp heeft een ruim winkelaanbod, er zijn verschillende sportverenigingen, een bibliotheek, een Cultureel Centrum en twee basisscholen. Het voortgezet onderwijs vind je op fietsafstand in Baarle-Nassau of Breda. Er zijn ook goede busverbindingen naar Breda en Tilburg. De doorgaande weg van Breda naar Baarle-Nassau brengt je tot rust en biedt ontsluiting naar de A58 en de A16. Wil je even ontspannen? Dan ga je naar de Chaamse bossen, de Strijbeekse Heide of je wandelt over de landgoederen Hondsdonk of Valkenberg. Rust en ruimte om te wonen met goede voorzieningen en de steden dichtbij. Gemeente Alphen-Chaam is een Cittaslow* gemeente. Kortom, het is fijn wonen in Chaam!

* Cittaslow is het internationale keurmerk voor gemeenten die op het gebied van leefomgeving, landschap, streekproducten, gastvrijheid, milieu, infrastructuur, cultuurhistorie en behoud van identiteit tot de top behoren.