Deze diashow vereist JavaScript.

vanaf prijs € 325.000,00 kosten koper
Bouwjaar 1967
Perceeloppervlakte ca. 385 / 760* m²
Inhoud woonhuis ca.  687 m³
Woonoppervlakte ca. 145 m²
Overige inpandige ruimte ca. 52 m²
Oppervlak commerciële ruimte ca. 160 m² *
* optioneel
Download de brochure, klik hier! (VOLGT)

Let op: Deze woning wordt aangeboden met een VANAF-PRIJS, waarbij er een voorstel/bod gedaan kan worden vanaf € 325.000,- k.k.. De woning is eventueel te koop inclusief de naastgelegen commerciële ruimte. 

Een goed onderhouden geschakelde woning, in een rustige straat, op een ruim perceel.

Parkeren op eigen terrein is geen enkel probleem, dit kan op de eigen oprit en in de ruime garage. Achter de garage is er nog een groot magazijn, c.q. berging/werkruimte. Een complete woning met bijkeuken, woonkeuken en een ruime woonkamer van ca. 40 m².

Op de eerste verdieping zijn drie mooie slaapkamers en een badkamer. De bovenverdieping is in twee delen gesplitst, een berging en de vierde slaapkamer is hier gelegen. De ruime tuin op het zuiden maakt het geheel compleet. Kortom een woning met veel mogelijkheden.

Optioneel is ook het naastgelegen bedrijfspand in combinatie met de woning te koop.

Prijs woning Baarleseweg 48 Alphen bieden vanaf prijs € 325.000 kosten koper

Prijs bedrijfspand Baarleseweg 46a Alphen € 175.000 kosten koper (alleen te koop in combinatie Baarleseweg 48 Alphen)

Wil je meer foto’s zien of zelfs een virtuele tour door deze woning? Klik dan hier!

Begane grond

Via de voordeur kom je in de hal met de meterkast (8 groepen en 2 aardlekschakelaars) en een ruime bergkast. Via de vaste trap ga je naar de eerste verdieping. Vanuit de hal ga je naar de keuken.

De ruime woonkeuken met een tegelvloer en gestucte wanden en plafond is voorzien van de volgende apparatuur: een gaskookplaat (Atag), een vaatwasser (Siemens), een combi oven/magnetron (Atag), een afzuigkap en een koelkast. In de keuken is er een ruime kelderkast voor de opslag van proviand.

Vanuit de keuken ga je naar de woonkamer met een openhaard. De wanden zijn gestuct, er is een balken plafond en de vloer is voorzien van een massief houten vloer.  Alles is geschilderd in moderne lichte kleuren.

Via de keuken ga je ook naar de bijkeuken waar er plaats is voor de was- en droogapparatuur. Een keukenblad met spoelbak is hier erg praktisch. Er is een ruime bergkast aanwezig. Ook deze ruimte is keurig afgewerkt met een tegelvloer en strak gestucte wanden en plafond. Het toilet is bereikbaar via de bijkeuken.

Vanuit de bijkeuken ga je naar de tuin en is tevens de achterom.

1e verdieping

Via de vaste trap kom je op de overloop. Vanuit hier zijn de 3 slaapkamers en badkamer bereikbaar. Tevens bevindt zich hier de vaste trap naar de 2e verdieping.

Slaapkamer 1: Dit is de hoofdslaapkamer en heeft een wastafel met koud en warm water als ook een inbouwkast. De slaapkamer heeft een massief houten vloer en wit geschilderde schrootjes plafond. Vanuit deze slaapkamer heb je uitzicht op de achtertuin. Afmetingen 3.83 x 3.68 m. De wanden zijn afgewerkt met spachtelputz.

Slaapkamer 2: Een ruime slaapkamer (3.83 x 2.76 m) gelegen aan de voorzijde van de woning. Ook deze kamer heeft een massief houten vloer en een schrootjes plafond. De wanden zijn afgewerkt met spachtelputz. Door de vele ramen is dit een lichte kamer.

Slaapkamer 3: Een mooie slaapkamer aan de achterzijde van de woning met een deur naar het plat dak. Afmetingen 2.50 x 3.16 m. De wanden zijn afgewerkt met spachtelputz. De inbouwkast geeft extra ruimte in deze kamer.

Badkamer: Een keurig betegelde badkamer met groot formaat wandtegels tot aan het plafond. De badkamer heeft verder een ligbad, douche, toilet en wastafel. Als verwarming is er een designradiator aanwezig.

2e verdieping

Via de vaste trap kom je op de voorzolder welke geschikt is als opslag/berging. Vanuit hier is de 4e slaapkamer bereikbaar.

Slaapkamer 4: Door de dakkapel is dit een mooi lichte slaapkamer van 2.60 x 3.85 m. Het plafond is afgewerkt met kunststof schrootjes en op de vloer ligt vloerbedekking. De inbouwkasten geven extra bergruimte.

Oprit, Garage, Tuin & Berging/magazijn

De tuin aan de voorzijde is voorzien van beplanting.

Op de oprit is plaats voor minimaal 3 auto’s. De ruime garage van 7.00 x 3.32 m biedt ruimte om een auto binnen te parkeren. Over ongeveer de helft van het oppervlak is er een zolder wat extra bergruimte oplevert. Hier is ook de CV-ketel van ca. 10 jaar geplaatst, merk Nefit. Via de garage is ook het magazijn te bereiken van 5.26 x 5.23 m. Dit is een perfecte hobbyruimte, c.q. werkplaats. De ruimte zou ook prima in te richten zijn voor een kantoor en/of werkruimte aan huis.

Achter de woning ligt het bestraat terras met aansluitend een gazon. De achtertuin is op het westen gericht.

(Optioneel) Bedrijfspand

In combinatie met de woning is eventueel de naastgelegen commerciële ruimte, Baarleseweg 46a Alphen, te koop. Het betreft een commerciële ruimte van ca. 160 m². Het perceel is ca. 375 m². De ontsluiting is zowel langs de openbare weg aan de Baarleseweg en de Hazenberg.

In het pand is al jaren een afhaalchinees Fu Chen gevestigd.

De huidige huur is op jaarbasis ca. € 16.200 incl. btw.

Prijs woning Baarleseweg 48 Alphen bieden vanafprijs € 325.000 kosten koper

Prijs bedrijfspand Baarleseweg 46a Alphen € 175.000 kosten koper (alleen te koop in combinatie Baarleseweg 48 Alphen)

In de toekomst is een bestemmingsplanaanpassing wellicht mogelijk naar ‘wonen’. U dient dit uiteraard af te stemmen met de gemeente Alphen-Chaam of dit binnen het beleid past. Aan deze procedure zijn ook kosten verbonden welke voor rekening van de koper komen.

Kenmerken

 • Bouwjaar 1967.
 • Woning is in perfecte staat van onderhoud.
 • Platte daken als ook het dak van de dakkapel is in 2016 vernieuwd.
 • Overige daken en goten zijn ca. 10 jaar geleden vernieuwd.
 • Hardhouten kozijnen van Merbau.
 • De ruimtes beneden hebben hoofdzakelijk dubbele beglazing.
 • De spouwmuren zijn geïsoleerd.
 • De begane grond en de vloer van de 1e verdieping zijn van beton.
 • De vloer van de 2e verdieping is van hout.
 • C.v.-combiketel (Nefit, ca. 10 jaar oud).
 • De slaapkamer aan de voorzijde heeft een rolluik.
 • Alle ramen aan de achterzijde van de woning zijn voorzien van rolluiken.
 • Het magazijn geeft extra mogelijkheden.
 • Beregeninginstallatie voor de tuin.
 • Zonnige tuin op het westen met veel privacy.
 • Scholen en winkels zijn dichtbij.
 • Aanvaarding in overleg.

Verkoopvoorwaarden

Asbestclausule

Bij woningen die voor 1 juli 1993 gebouwd zijn, bestaat het risico dat er asbesthoudende materialen verwerkt zijn in o.a. (rook)kanalen, dak(beschot), scheidingswanden, gevelpanelen, nabij verwarmings- en warmwatertoestellen en in de vloerbedekking. Het eventuele risico van aanwezigheid van asbesthoudende materialen gaat na een verkoop over op de kopende partij, hetgeen wordt vastgelegd in de koopakte.

Ouderdomsclausule

De ouderdomsclausule zal voor deze woning in de koopakte worden opgenomen omdat de onroerende zaak meer dan 43 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij de nieuwe woningen. Koper kan zich hierdoor niet beroepen op het feit dat deze woning afwijkt van de huidige bouwvoorschriften.

Meetinstructie NEN2580

Deze woning is opgemeten conform de Meetinstructie. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte en inhoud. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat je ziet is wat je koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Alphen

Alphen is gelegen in de groene driehoek, tussen Breda en Tilburg, ten zuiden van de Rijksweg A58 en omgeven door bossen, waar onder andere landgoed de Hoevens is gelegen. Het dorp heeft een ruim winkelaanbod, er zijn verschillende sportverenigingen, een Cultureel Centrum, een basisschool en kinderopvang. Het voortgezet onderwijs vind je op fietsafstand in Baarle-Nassau of Goirle. Er is een ook goede busverbinding naar o.a. Baarle-Nassau en Tilburg. Rust en ruimte om te wonen met goede voorzieningen en de steden dichtbij. Gemeente Alphen-Chaam is een Cittaslow* gemeente. Kortom, het is fijn wonen in Alphen!

*Cittaslow is het internationale keurmerk voor gemeenten die op het gebied van leefomgeving, landschap, streekproducten, gastvrijheid, milieu, infrastructuur, cultuurhistorie en behoud van identiteit tot de top behoren.