Deze diashow vereist JavaScript.

VERKOCHT onder voorbehoud
Bouwjaar 1910
Perceeloppervlakte 535 m²
Inhoud woonhuis incl. garage ca. 1.136 m³
Woonoppervlakte ca. 185 m²
Overige inpandige ruimte ca. 129 m²
Gebouwgebonden buitenruimte ca. 9 m²
Brochure downloaden? Klik hier!

Aan de Baarleseweg 30 in Chaam staat deze karakteristieke vrijstaande woning op een perceel van 535 m² waarbij de tuin is gelegen op het zuidwesten. Op de begane grond is een hal, woonkamer, semi-open keuken, hobby-/werkkamer, bijkeuken, was-/c.v. ruimte, inpandige garage en tuinkamer. Tevens is er een kelder aanwezig. Via de opkamer is de 1e verdieping met 4 slaapkamers en de toiletruimte bereikbaar.

Ben je op zoek naar een ruime woning met diverse mogelijkheden om er jouw thuis van te maken? Dan is deze woning zeker iets voor jou! Wij denken hierover graag met je mee.

 __

Begane grond

Via de entree aan de voorzijde van de woning kom je in de hal met de meterkast (7 groepen, krachtgroep en 1 aardlekschakelaar). Vanuit de hal kun je naar de woonkamer, keuken en hobby-/werkkamer.

De woonkamer staat in semi-open verbinding met de keuken en is ca. 23 m² groot. De woonkamer kenmerkt zich door het hoge plafond. De vloer is afgewerkt met een massief houten vloer en er is een schouw met een gaskachel aanwezig.

De keuken heeft een rechte keukenopstelling met diverse onder- en bovenkasten, een houten werkblad, een dubbele r.v.s. spoelbak, een 4-pits gaskookplaat, een afzuigkap, een oven, een koelkast en een vaatwasmachine. De karakteristieke schouw zorgt voor extra sfeer in deze ruimte. Met een loopdeur kun je vanuit hier naar de hobby-/werkkamer, de opkamer met een vaste trapopgang naar de verdieping, de kelder en de bijkeuken.

De hobby-/werkkamer (ca. 3.32 x 3.50 m) waarin nog een oude schouw aanwezig is, is aan de voorzijde van de woning gelegen en kenmerkt zich, net als de woonkamer, door het hoge plafond. De vloer is afgewerkt met een massief houten vloer.

De bijkeuken (ca. 3.60 x 3.88 m) is gedeeltelijk betegeld en biedt toegang tot de was-/c.v.-ruimte en de garage. Met een loopdeur kun je naar de tuin. De was-/c.v.-ruimte biedt plaats aan de wasmachine, droger en de c.v.-ketel (Atag, 2012). Vanuit hier zijn tevens de toiletruimte en de badkamer toegankelijk. Middels een loopdeur is de zijkant van de woning bereikbaar.

De deels betegelde toiletruimte is voorzien van een staand closet en fontein. De deels betegelde badkamer is ca. 2.00 x 2.39 m groot en voorzien van een ligbad, een douchecabine, en een badmeubel met wastafel.

Inpandige garage & tuinkamer

De inpandige garage is maar liefst 7.33/6.42 x 6.43 m groot en voorzien van een stalen kantelpoort naar de oprit, een loopdeur naar de zijkant van de woning, een deur naar de tuinkamer en een trap naar de bovengelegen bergzolder. In de garage hangt een elektrische boiler (niet in gebruik) t.b.v. het warm water in de tuinkamer en er is een r.v.s. wastafel met spoelbak aanwezig. Tevens is er een extra groepenkast geplaatst incl. tussenmeter t.b.v. de elektra in de tuinkamer.

De tuinkamer is ca. 3.96 x 4.83 m groot en biedt middels openslaande tuindeuren toegang tot de achtertuin. Er is een eenvoudig keukenblok aanwezig met diverse onder- en bovenkasten, een keramische kookplaat (defect), afzuigkap, combi oven/magnetron en kunststof werkblad. Vanuit de tuinkamer kun je naar de toilet-/doucheruimte voorzien van een staand closet, een wastafel en een douche.

1e verdieping

De ruime overloop met dakvenster geeft je toegang tot 4 slaapkamers en de toiletruimte.

De drie slaapkamers gelegen aan de voorzijde van de woning zijn ca. 3.68 x 3.32 m, ca. 3.53 x 3.42 m en ca. 4.08 x 2.68 m groot. De middelste slaapkamer is voorzien van een dakkapel en inbouwkast en de laatst genoemde slaapkamer is voorzien van bergruimte achter het knieschot. De slaapkamer gelegen aan de achterzijde van de woning is ca. 2.12 x 3.25 m groot en voorzien van een dakraam. De overloop en slaapkamers zijn voorzien van een laminaat vloer.

De toiletruimte is voorzien van een vinylvloer, een staand closet en een badmeubel met wastafel.

Tuin

De zonnige achtertuin is gelegen op het zuidwesten en voorzien van sierbestrating, een terras, borders en een gazon. Vanuit de tuin is er middels een poort toegang tot de achtergelegen wijk ‘De Heerebeemd’ met op loopafstand een plantsoen met een leuke speeltuin voor de kinderen.

Kenmerken

 • Bouwjaar 1910.
 • Houten kozijnen.
 • Grotendeels dubbel glas.
 • De begane grond vloer is deels van hout en deels van beton.
 • De verdiepingsvloer is van hout.
 • De hal, keuken, bijkeuken en was-/c.v.-ruimte zijn voorzien van een plavuizen vloer.
 • De woonkamer en hobby-/werkkamer zijn voorzien van een massief houten vloer.
 • De tuinkamer, opkamer en de slaapkamers op de verdieping zijn voorzien van een laminaat vloer.
 • Zonnige tuin op het zuidwesten.
 • Parkeergelegenheid op eigen terrein en in de directe omgeving van de woning.
 • In het centrum, dus dicht bij alle voorzieningen.
 • Aanvaarding in overleg.

Verkoopvoorwaarden

Asbestclausule

Bij woningen die voor 1 juli 1993 gebouwd zijn, bestaat het risico dat er asbesthoudende materialen verwerkt zijn in o.a. (rook)kanalen, dak(beschot), scheidingswanden, gevelpanelen, nabij verwarmings- en warmwatertoestellen en in de vloerbedekking. Het eventuele risico van aanwezigheid van asbesthoudende materialen gaat na een verkoop over op de kopende partij, hetgeen wordt vastgelegd in de koopakte.

Ouderdomsclausule

De ouderdomsclausule zal voor deze woning in de koopakte worden opgenomen omdat de onroerende zaak meer dan 110 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij de nieuwe woningen. Koper kan zich hierdoor niet beroepen op het feit dat deze woning afwijkt van de huidige bouwvoorschriften.

Meetinstructie NEN2580

Deze woning is opgemeten conform de Meetinstructie. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte en inhoud. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat je ziet is wat je koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Chaam

Chaam ligt in de grensstreek tussen Breda en Baarle-Nassau en heeft iets meer dan 4.000 inwoners. Het dorp heeft een ruim winkelaanbod, er zijn verschillende sportverenigingen, een bibliotheek, een Cultureel Centrum en twee basisscholen. Het voortgezet onderwijs vind je op fietsafstand in Baarle-Nassau of Breda. Er zijn ook goede busverbindingen naar Breda en Tilburg. De doorgaande weg van Breda naar Baarle-Nassau brengt je tot rust en biedt ontsluiting naar de A58 en de A16. Wil je even ontspannen? Dan ga je naar de Chaamse bossen, de Strijbeekse Heide of je wandelt over de landgoederen Hondsdonk of Valkenberg. Rust en ruimte om te wonen met goede voorzieningen en de steden dichtbij. Gemeente Alphen-Chaam is een Cittaslow* gemeente. Kortom, het is fijn wonen in Chaam!

* Cittaslow is het internationale keurmerk voor gemeenten die op het gebied van leefomgeving, landschap, streekproducten, gastvrijheid, milieu, infrastructuur, cultuurhistorie en behoud van identiteit tot de top behoren.