Deze diashow vereist JavaScript.

VERKOCHT
Perceeloppervlakte 850 m²
Woonoppervlakte ca. 146 m²
Overige inpandige ruimte ca. 18 m²
Gebouw gebonden buitenruimte ca. 26 m²
Externe bergruimte ca. 16 m²
Brochure? Klik hier
Verrassend…dat is deze uitgebouwde, twee-onder-een-kapwoning op een groot perceel aan de Baarleseweg 28 in Chaam, met de tuin op het zuidwesten. Op de begane grond is o.a. een hal met meterkast, een hobby-/werkruimte, keuken, bijkeuken, toilet-/wasruimte, een ruime woonkamer en een achtertuin van maar liefst 55 m diep! Naast de 3 slaapkamers is er een badkamer op de 1e verdieping. Via een vlizotrap kun je naar de vliering. Winkels, scholen en sportvelden zijn op loopafstand aanwezig. Kortom een woning die zeker de moeite waard is om te komen bekijken.

 

Wil je meer foto’s zien of zelfs een virtuele tour door deze woning? Klik dan hier!

Begane grond

De overdekte entree bij de oprit geeft toegang tot de woning. In de hal zijn de meterkast (9 groepen, een kookgroep en 2 aardlekschakelaars), de verdiepte trapkast en de trapopgang naar de verdieping. Tevens kun je vanuit de hal naar de hobby-/werkruimte, de keuken en de bijkeuken.

De hobby-/werkruimte aan de voorzijde van de woning is ca. 4.83 x 4.00 m groot.

De dichte keuken (ca. 2.96 x 4.17 m) heeft een hoekopstelling met voldoende kastruimte, een composiet werkblad en diverse inbouwapparatuur: een 4-pits keramische kookplaat, een afzuigkap, een vaatwasser, een magnetron, een oven en een koelkast.

De bijkeuken biedt toegang tot de toilet-/wasruimte en de woonkamer. De geheel betegelde toilet-/wasruimte is voorzien van een closet, fontein en de aansluitingen voor de wasapparatuur.

De woonkamer (ca. 29 m²) is één van de favoriete plekken in de woning. Volop lichtinval door de grote schuifpui (met elektrisch zonnescreen) en fijn uitzicht op de tuin. Via de schuifpui of de loopdeur aan de zijkant is de achtertuin bereikbaar.

1e verdieping

De ruime overloop biedt toegang tot 3 slaapkamers en de badkamer.

De ouderslaapkamer is aan de voorzijde van de woning gelegen, ca. 4.83 x 3.39 m groot en voorzien van vaste kasten. De twee overige slaapkamers aan de zijkant van de woning zijn ca. 2.61 x 2.10 m en ca. 2.96 x 3.60 m groot. Beide slaapkamers hebben een dakkapel voorzien van een elektrisch bedienbaar rolluik en de laatstgenoemde slaapkamer heeft een vaste kast.

Aan de achterzijde van de woning is de betegelde badkamer. Alle wensen zijn aanwezig: een whirlpool, een aparte douche met glazen deur, een wandcloset, een dubbele wastafel, vloerverwarming, muziekboxen en een ingebouwd lcd televisiescherm. Ook de badkamer is voorzien van een elektrisch bedienbaar rolluik.

Met een vlizotrap kun je naar de vliering waar zich de opstelplaats van de c.v.-combiketel (Nefit, 2008) bevindt. Wanneer je een vaste trap plaatst en zorgt voor daglicht op de vliering, dan kan er een extra slaapkamer op de tweede verdieping gecreëerd worden.

Tuin, carport & berging

Deze verrassende achtertuin is gelegen op het zuidwesten en maar liefst 55 meter diep. Er is een terras, een gazon, diverse bomen waaronder een notenboom en een catalpa en er is een dierenweide. In de tuin staat een carport (ca. 5.06 x 3.37 m) met een stalen kantelpoort, een stenen berging en een veranda. Allen voorzien van elektra. In de stenen berging bevindt zich de pomp van de beregeningsinstallatie voor de tuin. Achter in de tuin heb je een nog een houten berging met water en elektra en een tunnelkas. De tuin is te bereiken via de poort aan de zijkant van de woning, de carport, de loopdeur in de woonkamer en de schuifpui in de woonkamer.

Uitbreidingsmogelijkheden
Volgens het bestemmingsplan zijn er mogelijkheden om een bijgebouw te realiseren in de tuin. Hierdoor is deze woning uitermate geschikt voor mensen die ruimte zoeken om hun werk of hobby uit te oefenen. Informeer bij ons naar de mogelijkheden.

Kenmerken

 • Bouwjaar ca. 1930.
 • Houten kozijnen (m.u.v. de kunststof kozijnen in de woonkamer).
 • Dubbel glas (m.u.v. het raam in de toilet-/wasruimte).
 • De begane grond vloer is van beton.
 • De verdiepingsvloeren zijn van hout.
 • C.v.-combiketel (Nefit, 2008).
 • De begane grond is voorzien van een plavuizen vloer (m.u.v. de woonkamer).
 • De woonkamer is voorzien van een laminaat vloer.
 • De slaapkamers zijn voorzien van een laminaat vloer.
 • De schuifpui aan de achterzijde is voorzien van een elektrisch bedienbaar zonnescreen.
 • De dakkapel en het raam in de badkamer zijn voorzien van elektrisch bedienbare rolluiken.
 • De woning is voorzien van een alarminstallatie (ter overname).
 • Tuin op het zuidwesten.
 • Carport en een royale oprit voor meerdere auto’s.
 • Scholen, sportvelden en winkels zijn dichtbij.
 • Aanvaarding in overleg.

Chaam

Chaam ligt in de grensstreek tussen Breda en Baarle-Nassau en heeft iets meer dan 4.000 inwoners. Het dorp heeft een ruim winkelaanbod, er zijn verschillende sportverenigingen, een bibliotheek, een Cultureel Centrum en twee basisscholen. Het voortgezet onderwijs vind je op fietsafstand in Baarle-Nassau of Breda. Er zijn ook goede busverbindingen naar Breda en Tilburg. De doorgaande weg van Breda naar Baarle-Nassau brengt je tot rust en biedt ontsluiting naar de A58 en de A16. Wil je even ontspannen? Dan ga je naar de Chaamse bossen, de Strijbeekse Heide of je wandelt over de landgoederen Hondsdonk of Valkenberg. Rust en ruimte om te wonen met goede voorzieningen en de steden dichtbij. Gemeente Alphen-Chaam is een Cittaslow* gemeente. Kortom, het is fijn wonen in Chaam!

* Cittaslow is het internationale keurmerk voor gemeenten die op het gebied van leefomgeving, landschap, streekproducten, gastvrijheid, milieu, infrastructuur, cultuurhistorie en behoud van identiteit tot de top behoren.


3D tour door deze woning?

Bekijk deze woning virtueel vanuit je luie stoel! Klik hier.